C.B.Nieuwsbrief

                                       Centrum België.                         

Dhr. De Bock Albert    President CB     Kolvenierslaan 6  B – 9200  Dendermonde

Gsm : 0032 (0) 475/93.27.74    e-mail: albert.debock@skynet.be

Beste leden vrienden Carnavalisten

het Coronavirus heeft heel wat teweeg gebracht in onze dagelijkse ,wekelijkse en maandelijkse gewoonte en samenleving . Onze bijna wekelijkse ontmoetingen op verkiezingen – bal – eetfestijnen of uitstappen, voor een fijne babbel eens Dansje  placeren samen een pintje pakken.  Gelukkig is er nog internet waar we elkaar nog eens kunnen horen of zien , ook nog wel eens ontmoeten maar dan met de nodige regels. Egoïsten die enkel aan zichzelf denken en de allesweters maken het er niet beter op , veel moeten we laten gaan in onze hobby -vereniging als privé.

Zo ook binnen onze eigen vereniging “Centrum België” .zo laten we u allen weten dat “ALLE ACTIVITEITEN” aangaande CB worden geannuleerd. Dit betreffende Ordefeest, de nacht van het Driegestern, de Kinderverkiezing, moeilijk te organiseren. Ons huidig Driegestern  Jonkvrouw Paul – Boer Arja en Prins Dirk behouden hun titel 2020.     tot we de mogelijk hebben om een nieuw Driegestern te kunnen aanstellen op ons ordefeest,( 2021-of 2022) alles hangt af van het beestje het corona virus dat wilt om zich een aan het trappen is.

Wat de lidgelden betreft:

daar er reeds vele leden (individueel of verengingen) hun lidgelden hebben betaald .  We verwachten ook de individuele leden en verenigingen die nog hun lidgeld willen verlengen verwachten we dit voor 1 december2020. 

Storting nummer  BE 34 0014 5917 0390

individuele leden 25 €      verenigingen 30 € 

Leden & verenigingen bekomen de jaarorde en bijhorende pin.

Deze zal een speciaal tintje meekrijgen , we kunnen de lidgelden niet overhevelen 

naar 2021 -2022 daar de ordes reeds in bestelling zijn.

Maar we staan gerant dat de ORDES zullen verdeeld en bezorgd worden.

Bezoeken aan leden  en verenigingen zullen niet van gemakkelijke aard zijn,  hopend naar een betere periode vol vriendschap en liefde voor elkaar.  We doen een warm oproep aan ieder van ons leef AUB naar de regels die ons opgelegd worden. We weten het is niet

VOOR IEDEREEN WEGGELEGD OM OP EEN LIJNTJE TE LOPEN.

maar toch elkaar weerzien zodat we  elkaar terug kunnen begroeten en elkaar een hand schouderklopje of een fijne knuffel mogen geven en samen een glazeke mogen drinken. Zorg voor jullie naaste en voor U zelf hou het gezond denk aan de regels. Hou corona buiten !! we houden u verder op de hoogte nog de lieve groeten aan U allen.

President Centrum België

Albert Debock